Username: Password:

Author Topic: packet bug "important"  (Read 5508 times)

Offline tibiame

  • Bug
  • *
  • Posts: 26
  • Cookies -1
  • I love Mindee-BOT!
    • View Profile
packet bug "important"
« on: September 15, 2013, 09:43:16 AM »
i dont know what happen, but with new bot 0.1D. first time (about 15-30 minute) it running very fast but after it slowly . what happen. my network very good, i tested 10 times, i will be... slowly.i hope u can fix importeant bug. that why ppl using bot with arrow keyboard so packet bot many crazy bugs



Offline =Mindee=

  • Commander Shepard
  • BOT Developer Administrator
  • Dragon
  • *****
  • Posts: 2,750
  • Cookies 9018
  • We'll bang, OKAY?
    • View Profile
    • http://mindee-bot.com
Re: packet bug "important"
« Reply #1 on: September 15, 2013, 10:58:46 AM »
Can you post a screenshot of your BOT with all settings you use for your character while hunting?


Mindee-BOT creator, founder and developer.

Offline tibiame

  • Bug
  • *
  • Posts: 26
  • Cookies -1
  • I love Mindee-BOT!
    • View Profile
Re: packet bug "important"
« Reply #2 on: September 15, 2013, 12:53:14 PM »
Can you post a screenshot of your BOT with all settings you use for your character while hunting?
ok i set 600- 700 speed and first time about 20-30 minute it run more fast but after it move with more slowly. i will try make video for this bug

Offline =Mindee=

  • Commander Shepard
  • BOT Developer Administrator
  • Dragon
  • *****
  • Posts: 2,750
  • Cookies 9018
  • We'll bang, OKAY?
    • View Profile
    • http://mindee-bot.com
Re: packet bug "important"
« Reply #3 on: September 15, 2013, 01:39:20 PM »
How many bots you use at once?


Mindee-BOT creator, founder and developer.

Offline tibiame

  • Bug
  • *
  • Posts: 26
  • Cookies -1
  • I love Mindee-BOT!
    • View Profile
Re: packet bug "important"
« Reply #4 on: September 15, 2013, 01:59:23 PM »
How many bots you use at once?
only one. when i start walk if i online char follow original char. amazing, it come back to walking fast.(and some time it show name my char when atak monster lol, it will wait when show name my char) i dont know why, btw why i cant capture your program bot, it invisiblity in my screen(cant capture) .maybe sometime it slowly bcoz your server bot, our bot conect to your server and your server)send to tibiame(i using windowsxp coz i playing more game pc, best os for gamer)

Offline =Mindee=

  • Commander Shepard
  • BOT Developer Administrator
  • Dragon
  • *****
  • Posts: 2,750
  • Cookies 9018
  • We'll bang, OKAY?
    • View Profile
    • http://mindee-bot.com
Re: packet bug "important"
« Reply #5 on: September 15, 2013, 02:19:56 PM »
No no, bot on your pc is the server. It doesn't connect anywhere else except cipsoft.
It shows other char name sometimes, because bot trying to attack it. It doesn't make lag, because it's being sent in same packet as move packet.

And how you want to capture it? Using wpe pro?


Mindee-BOT creator, founder and developer.

Offline tibiame

  • Bug
  • *
  • Posts: 26
  • Cookies -1
  • I love Mindee-BOT!
    • View Profile
Re: packet bug "important"
« Reply #6 on: September 15, 2013, 02:23:39 PM »
btw, can u explain the bot work how?. it safe? why botneed conect to your server(why not send packet direct to server tibiame? but i recognition your bot so special, and it complet than i will share it for many friend, they'll clik to your ads. and i just sê news( thank u for use my bot. Mindee-BOT.net, i think u control it
« Last Edit: September 15, 2013, 02:25:12 PM by tibiame »

Offline =Mindee=

  • Commander Shepard
  • BOT Developer Administrator
  • Dragon
  • *****
  • Posts: 2,750
  • Cookies 9018
  • We'll bang, OKAY?
    • View Profile
    • http://mindee-bot.com
Re: packet bug "important"
« Reply #7 on: September 15, 2013, 05:43:12 PM »
btw, can u explain the bot work how?. it safe? why botneed conect to your server(why not send packet direct to server tibiame? but i recognition your bot so special, and it complet than i will share it for many friend, they'll clik to your ads. and i just sê news( thank u for use my bot. Mindee-BOT.net, i think u control it

Bot which you have on your pc is a server, client connects to your bot and then bot connects to cipsoft. I was going to code bot in C++ and inject it into kemulator, so I won't need to make a server, but I am not so good with C++.

That welcome message 'Thank you for using ..." is inside your bot. Bot is a login server + game server.
« Last Edit: September 15, 2013, 05:45:29 PM by Mindee »


Mindee-BOT creator, founder and developer.

Offline tibiame

  • Bug
  • *
  • Posts: 26
  • Cookies -1
  • I love Mindee-BOT!
    • View Profile
Re: packet bug "important"
« Reply #8 on: September 18, 2013, 08:18:48 PM »
now i knew why sometime it move slwly. beacause u add script detection name some player show in auto place. if they leave this pace or log out bot will be slowly lol. that is big bugs, pls fix it

Offline =Mindee=

  • Commander Shepard
  • BOT Developer Administrator
  • Dragon
  • *****
  • Posts: 2,750
  • Cookies 9018
  • We'll bang, OKAY?
    • View Profile
    • http://mindee-bot.com
Re: packet bug "important"
« Reply #9 on: September 18, 2013, 09:49:07 PM »
This is not the case, because on my computer, bot moves fast.
« Last Edit: December 20, 2013, 03:05:52 PM by Mindee »


Mindee-BOT creator, founder and developer.