Mindee-BOT Community > Bug Reports

Kemulator inside bot

(1/1)

Dziaukas:
sveikas Minde kiek zinau lt tu, zek turiu klausima, na kaip isvengti paleidimo klaidos suradau paleisdamas kemulator per console , nes kitaip nepasileidzia per laucheri, antras dalykas, kad kemulator tibiame.jar paleidus labai susiliejas vaizdas

, ir waypont darant , baigus daryt wp prasideda nesamones kaip kad wp atsiranda ant wandens, pagrindinis wp ant sienos vidurio
taip kad neina paleisti twarkingai boto o paleidus pradeda strigineti kaip kada kol wisai sustoja ir nebereaguoja. bet restartavus kelis kart kemulator susitwarko waypont.

visa kita del spell hp ar mp, skilu veikia kuo puikiausiai.

=Mindee=:
Jei liejasi vaizdas tai su + arba - pamažink kemulator langą.

Waypoints kartais nesuveikia tinkamai, jei būna lagas. Šita problema bus įšspręsta su 0.3e versija.

Dziaukas:
Dekui :) geras darbas beje ,  pagirtina  ;) o zek del launch kad neweikia ir ten meta klaida tai negali buti kad pas mane win xp ? nes draugelis naudoja win7 ir jam pasileidzia per launch ir nesilieja waizdas nors ir didelis :)

Lauksiu naujos versijos :)

=Mindee=:

--- Quote from: Dziaukas on November 16, 2013, 09:02:12 PM ---Dekui :) geras darbas beje ,  pagirtina  ;) o zek del launch kad neweikia ir ten meta klaida tai negali buti kad pas mane win xp ? nes draugelis naudoja win7 ir jam pasileidzia per launch ir nesilieja waizdas nors ir didelis :)

Lauksiu naujos versijos :)

--- End quote ---

Dėl launch tai čia dėl OS ir administrator teisių. Irgi bus sutvarkyta.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version